INOA


L'Oreal Professionnel INOA новата трайна боя за коса без амоняк.


Сърбежът, миризмата на амоняк и всички други неприятни усещания, би следвало да останат в миналото след като има нова високологична трайна боя без амоняк.

, Гарантираща пълно покритие на бели и упорити коси. Без миризма на амоняк и прекалено много парфюмни съставки новата боя ще бъде най- вероятно с лек аромат.

Резултатът? Приятно и нежно изживяване, което може да ви релаксира.

,Много от колористите са имали възможност да изпробват боята, учудващ лек и нежен аромат, който никога няма да ви накара да го асоциирате със боя за коса.

Тед Гибсън - звезден специалист по красота на известните Анджелина Джоли и Анн Хатауей е един от малкото които имат шанса да изпробват новата боя за коса. Заедно с него един от най- добрите му колористи Джейсън Бейк изпробват в салоните на Ню Йорк новата формула за да дадат реални резултати.

'В продължение на години дамите правеха компромис в името на цвета на косата си. Те имаха неприятни преживявания в салона- миризма, болка... дори и здравето на косата бе повлиявано от амонячните бои за коса. Моята мисия е да осигуря на клиентите си приятно изживяване, и вече то ще е факт, благодарение на новата формула на L'Oreal Professionnel.', казва Гибсън.